Schoonheidssalon Belle Amie opent haar deuren

16 juni 2013 om 00:00 Ondernemend

PUTTEN – Schoonheidssalon Belle Amie is een mooie aanvulling op het bedrijventerrein de Hoge Eng in Putten. De gediplomeerd schoonheidsspecialiste Anne Kiezebrink geeft behandelingen waarin huidverbetering, ontspanning en persoonlijke aandacht centraal staan.

door Maranke Pater

Steeds meer mensen vinden het belangrijk om hun huid goed te verzorgen. Belle Amie (mooie vriendin) is een salon waar vrouwen én mannen terecht kunnen voor diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen. Deze zorgen voor huidverbetering en ontspanning. ,,Mensen komen bij mij om even weg te zijn van de hectiek van de dag. Soms vergeet iemand gewoon dat het belangrijk is om een momentje voor zichzelf te creëren. Een schoonheidsbehandeling zorgt ervoor dat je fysiek én psychisch kunt ontspannen.” Kiezebrink geeft onder andere nek-, schouder-, rug- en beenmassages, goed voor de doorbloeding en mensen die last hebben van stijve gewrichten of blessures. Het is bewezen dat rugmassages helpen om van rugklachten af te komen.

Voor aanvang van een schoonheidsbehandeling begint Kiezebrink met het vaststellen wat het beste product is voor de huid van de klant. ,,Ik geef graag advies hoe mensen het beste met hun huid om kunnen gaan. De verschillende huidypen maken dat iedere behandeling uniek is.” In haar salon maakt Kiezebrink voornamelijk gebruik van producten van Dr. Spiller. Dit type verzorgingsproducten heeft een goede werking op de huid en voor alle huidtypes is er een variant te vinden die goed bij iemand past. In deze producten wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten, waardoor deze biocosmetisch genoemd mogen worden. ,,Mocht ik het niet op voorraad hebben, dan kan het snel bijbesteld worden. Klanten kunnen de producten ook bij mij aanschaffen voor een redelijke prijs. ”

Shellac

Om de nagels van klanten goed te verzorgen maakt Kiezebrink gebruik van Shellac. Dit is een nagellak in de vorm van een gel. Deze wordt tijdens een behandeling uitgehard onder een lamp. ,,Het voordeel aan Shellac is dat dit twee weken blijft zitten, zonder dat de lak afbrokkelt of de nagel beschadigd wordt. Daarnaast is het vele malen goedkoper dan kunstnagels.”

Visagie

Wie een feestje te vieren heeft, doet er ook goed aan om een bezoekje te brengen aan Belle Amie. ,,Ik kom ook bij de mensen thuis als het een bijzondere dag betreft. In mijn schoonheidssalon ontvang ik dames die gaan trouwen en voor een proef make-up komen. Maar op de dag zelf kom ik graag langs om de bruid, haar familie of vriendinnen mooi te maken.” Kiezebrink geeft graag advies over wat voor make-up precies bij iemand past, maar de uiteindelijke keuze ligt bij de klant zelf.

Actie

Belle Amie biedt diverse kortingen voor klanten die regelmatig gebruik maken van de salon. ,, Zo is na negen keer epileren de tiende behandeling gratis. Ik geef ook regelmatig leuke vriendinnenkortingen weg en er zijn speciale facebookacties.” Om hier een schepje bovenop te doen krijgt iedere lezer tien procent korting op elke behandeling, mits er vóór 1 juli 2013 voor een afspraak wordt gebeld.

Belle Amie

Hoge Eng Oost 44

3882 TN Putten

06-55753590

Geopend op afspraak

www.belle-amie.nl

www.facebook.com/schoonheidssalonbelleamie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie