Caravanschade herstel bij Pasman

16 juni 2013 om 00:00 Ondernemend

PUTTEN - 'Goedemorgen, kom erin! Koffie?' Zo worden we ontvangen bij Pasman Putten waar we zijn om de nieuwe afdeling camper-/caravanschade herstel te bekijken.

Vader en zoon steken meteen van wal op de vraag waarom zij met deze nieuwe afdeling begonnen zijn. Het past heel goed bij de autoschade branche waarin wij al jarenlang actief zijn. Maar wat minstens zo belangrijk is; De deuk of kras wordt onzichtbaar hersteld. En de kosten van deze nieuwe methode zijn laag, omdat er bij een klein deukje niet de hele wand vervangen hoeft te worden. Daarom vergoeden verzekeraars deze caravanwand herstel methode bijna altijd. Bovendien is het ook nog eens milieuvriendelijk.

Pasman legt uit: We kopiëren de structuur van de wand door middel van een speciale caravan repair methode. Met behulp van deze methode maken we een soort mal. Die mal wordt nauwkeurig op de deuk geplaatst. Vervolgens ingespoten met een speciaal vulmiddel en uiteindelijk mooi afgewerkt. Hierna gaat de caravan naar de spuiterij voor de finishing touch. Eventuele striping wordt nagemaakt op onze reclameafdeling en op de caravan gemonteerd.

Wij geven zelfs 10 jaar garantie op de door ons uitgevoerde herstelwerkzaamheden.

Je begrijpt nu waarom deze manier van caravanschade herstel veel goedkoper is dan bij een complete wandvervanging. En kleine reparaties repareren we al binnen een dag. Daarom zijn we ook blij met onze nieuwe caravanschade herstel methode. Het past bij ons motto 'Betaalbaar zaken doen met passie voor vakwerk' besluiten vader en zoon Pasman. Info: www.pasmanputten.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie