Winkel van Sinkel

13 juni 2013 om 00:00 Ondernemend

PUTTEN - Ook dit jaar zal Team MMKH weer geld inzamelen voor onderzoek naar de ziekte van Duchenne. Dit doen ze door verschillende acties te houden om geld in te zamelen .

Vandaar dat er weer een Winkel van Sinkel is gekomen, na lang zoeken is er weer een pand bemachtigd. Dankzij de familie Mudde mag de winkel aan de Garderenseweg 5 in Putten een aantal weken gebruikt worden.

Dit is wederom een hele mooie, ruime locatie in het centrum waar de mensen de auto voor de deur kunnen parkeren.

Er worden zowel nieuwe als tweedehands goederen verkocht in deze nieuwe winkel. Hierbij is te denken aan bijvoorbeeld huishoudelijke artikelen, kleding, kunst en kitsch, boeken, meubelen et cetera.

Aangezien de spullen die verkocht worden ook geschonken zijn, betekent dit dat honderd procent van de opbrengsten ten goede komt aan de Ziekte van Duchenne.

Sinds afgelopen zaterdag 15 juni is de winkel elke zaterdag open zijn van 10.00 tot 17.00 uur en elke woensdagochtend van 9.00 uur tot 12.30 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom een bezoek aan de winkel te brengen.

Het is daarnaast uiteraard ook mogelijk goede, bruikbare spullen in te leveren bij de Winkel van Sinkel. Deze spullen worden dan weer verkocht voor het goede doel. Inleveren is mogelijk tijdens de verkoopdagen op zaterdag en woensdag ochtend.

Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact zoeken via e-mail: henk@700km.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie