Triton komt weer niet tot winst

16 december 2013 om 00:00 Nieuws

PUTTEN - De waterpoloërs van Triton zijn er zaterdagavond in Elst weer niet in geslaagd om de volle winst te pakken. Tegen EZ&PC kwamen de Puttenaren niet verder dan een teleurstellend gelijkspel (6-6).

Er moet woerden gespeeld in een extreem ondiep bad dat bovendien ook nog erg smal was. Triton begon goed en kwam door Hugo Jansen al snel op voorsprong (0-1). De voorsprong kon niet worden vastgehouden. De ploeg uit Elst wist tot tweemaal toe een man meer situatie te benutten (1-2).

In de tweede periode schoot Hugo Jansen Triton weer naar gelijke hoogte en een verrassend schot van Stefan de Jong betekende weer de voorsprong voor de Puttenaren. Het venijn van deze periode zat in de staart. Binnen de laatste minuut scoorde eerst Antoine Sanders de 2-4, maar nog geen 15 seconden later werd de stand door EZ&PC al weer terug gebracht tot 3-4. Vlak voor het verstrijken van de periode tekende Stefan de Jong aan voor de 3-5.

In de derde periode liep Triton aanvankelijk uit naar 3-6 door Antoine Sanders en leek Triton op weg naar een overwinning. Door niet attent verdedigen lieten de Puttenaren de tegenstander weer terug komen tot 5-6.

Er leek nog niet zoveel aan de hand. Triton had het betere van het spel, maar in de vierde periode werd er zo slordig gespeeld dat zij moest toezien dat EZ&PC op gelijke hoogte kwam. Alle kans kreeg Triton om de winst mee naar huis te nemen. Echter, tot driemaal toe kon een man meer situatie niet in een doelpunt worden omgezet. Voor de derde keer op rij moesten de mannen uit Putten genoegen nemen met 1 punt.

Ondanks het punten verlies staat Triton halverwege de competitie op een mooie derde plaats in de competitie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie