Nieuwjaarsbijeenkomst in Putten

17 december 2013 om 00:00 Nieuws

PUTTEN - Het gemeentebestuur van Putten nodigt iedereen (van jong tot oud) van harte uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst op vrijdag 3 januari 2014 vanaf 19.30 uur in de hal van het gemeentehuis. De nieuwjaarsbijeenkomst is voor de inwoners van Putten dé gelegenheid om elkaar het beste toe te wensen voor het nieuwe jaar. De bijeenkomst is omstreeks 22.00 uur afgelopen.

Het thema voor dit jaar is 'Gezonde Verkiezingen'. In maart 2014 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. De partijen die deelnemen aan deze verkiezingen, presenteren zich tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst.

Naast de politieke partijen zullen de volgende deelnemers een bijdrage leveren:

- JongPutten presenteert zich. De combinatiefunctionarissen in Putten zorgen voor meer sport- en cultuuraanbod op het primair onderwijs en voortgezet onderwijs zowel tijdens als buiten schooltijd.

- Politie Noord- en Oost- Gelderland komt met de 'drugskoffer'. Politieagenten laten voorbeelden zien en vertellen over drugs en wat drugs met iemand kan doen.

- Het Team van de WinterBob-campagne, het team van de Bob-campagne (100% Bob, 0% op) is aanwezig tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst om de campagne op ludieke wijze onder de aandacht te brengen.

Ook kunnen de bezoekers een kijkje nemen in de kunstkelder onder het gemeentehuis. Er is een expositie van de Puttense Vrijetijdskunstenaars.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie