Nieuwbouw Tollenstraat te huur

19 december 2013 om 00:00 Nieuws

PUTTEN - Aan de Tollensstraat in Putten zijn vier verouderde seniorenwoningen gesloopt. Zij maken plaats voor vier comfortabele, goed geïsoleerde woningen voor vijfenvijftig plussers. Huurprijs 591,60 euro per maand (incl. glasverzekering). Huurtoeslag behoort tot de mogelijkheid, afhankelijk van het inkomen. Op 7 januari worden de woningen te huur aangeboden op de website van de woningstichting en op www.hurennoordveluwe.nl

De woningen voldoen aan de criteria van het Classificatielabel niveau 4. Een belangrijk uitgangspunt hierbij is dat er in de woning voldoende ruimte is om te manoeuvreren met een rolstoel. De woning heeft op de begane grond een ruime woonkamer met openkeuken, ruime slaapkamer, royale badkamer met tweede toilet, apart toilet en een bijkeuken annex berging.

Op de verdieping is een grote zolderkamer met een ruime overloop.

Wie komt in aanmerking?

Wie ingeschreven staat bij Woningstichting Putten, vijfenvijftig jaar of ouder is en een verzameljaarinkomen heeft van maximaal 43.602 euro bruto kan reageren. De woningen worden verhuurd op basis van het aantal punten. Meer informatie vindt u op www.wsputten.nl of via (0341) 357 405.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie