Twee mannen aangehouden na diefstal bij bouwmarkt

25 december 2013 om 00:00 Nieuws

PUTTEN - De politie in Putten heeft maandagavond 23 december twee mannen van 26 jaar uit Putten aangehouden voor diefstal van verschillende goederen bij een bouwmarkt. De mannen krijgen proces-verbaal.

De politie kreeg omstreeks 22.10 uur de melding dat op beveiligingsbeelden te zien was dat mannen zich verdacht gedroegen bij een bouwmarkt aan de Stationsstraat in Putten. Een getuige zag de mannen vervolgens met hoge snelheid wegrijden. De gealarmeerde politie ging achter de mannen aan. Op de Dorpsstraat stopte de auto en konden de mannen worden aangehouden. Het bleek te gaan om twee mannen van 26 jaar uit Putten. Ze waren in het bezit van wiet en GHB.

Buiten bij de bouwmarkt troffen de agenten diverse goederen aan, waaronder verf en kerstartikelen, die klaar lagen om mee te nemen. Aangezien er geen braaksporen waren, hebben de verdachten de spullen vermoedelijk eerder die dag klaar gelegd. Ook werd er een bivakmuts gevonden.

De verdachten zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Ze krijgen proces-verbaal. De politie doet verder onderzoek.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie