Ruim 2.000 euro voor Leger des Heils

3 januari 2014 om 00:00 Nieuws

PUTTEN - De collecte van het Leger des Heils in Putten heeft 2165,53 euro opgebracht. In totaal 21 vrijwilligers collecteerden eind november deur aan deur. Het Leger des Heils bedankt iedereen die heeft gegeven. De opbrengst wordt ingezet voor het sociaal-maatschappelijk werk van het Leger des Heils. Een groeiende groep mensen heeft als gevolg van de economische crisis moeite om het hoofd boven water te houden. Bovendien voelen steeds meer mensen zich eenzaam. Daarnaast doen veel mensen een beroep op de hulp van het Leger des Heils voor gebruikte kleding, voedsel of hulp bij schulden.

Het Leger des Heils wil iedereen helpen die hulp nodig heeft maar daarvoor nergens anders terecht kan. Iedereen kan een beroep doen op het Leger des Heils, ongeacht achtergrond of levensovertuiging. Jaarlijks helpt het Leger des Heils 35.000 mensen met professionele zorg en begeleiding. De hulpverlening strekt zich uit van maatschappelijke opvang tot verslavingszorg en van jeugdzorg tot reclassering. De deuren van buurtsteunpunten en korpsgebouwen staan voor iedereen open. Er worden wekelijks inloopochtenden, gezamenlijke maaltijden en andere activiteiten georganiseerd.

Voor deze projecten en het ontwikkelen van nieuwe initiatieven krijgt het Leger des Heils geen subsidie. Met de opbrengst van de collecte kan het Leger des Heils de mensen die hulp nodig hebben, blijven helpen. Het Leger des Heils bedankt iedereen die heeft meegeholpen of gegeven tijdens de collecte.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie