Inzet dames OMS niet beloond

20 januari 2014 om 00:00 Nieuws

PUTTEN - Het eerste dames team van OMS mocht het afgelopen vrijdag opnemen tegen HSC in Hierden. Volgens de prognose zouden de dames deze wedstrijd met een 3-1 uitslag kunnen winnen. De praktijk wees helaas anders uit.

Het team bestond ditmaal voor de helft uit eigen dames en voor de andere helft uit dames van andere teams, dit i.v.m. de vele blessures. Het team vind het erg fijn dat er keer op keer dames zijn die met hen mee willen spelen. Deze keer wilden en konden de dames Anne-Jose Mouw, Diane Bakker, Marjolein Baarslag en Lydia Bakker het team versterken.

Het was een lange en steeds spannende wedstrijd. Aan het begin van de wedstrijd was goed te zien dat de dames van OMS nog aan elkaar moesten wennen. Deze set werd verloren met 16-25. De tweede set begon anders. De dames raakte wat meer op elkaar ingespeeld en er werden verschillende slimme punten gescoord. De blokkering van OMS had wat moeite met de traagheid in de aanvallen van HSC waardoor er regelmatig ballen in het welbekende gat in het centrum vielen. OMS was erg dichtbij, stond regelmatig tijdens de sets ook voor maar wisten de sets niet met winst af te sluiten.

De overige sets hebben de dames verloren met een stand van 23-25 24-26 , 19-25. Geen top wedstrijd voor OMS, maar er mag wel gezegd worden dat de dames die speelde hun uiterste best gedaan hebben. Helaas was het voor dit moment en deze wedstrijd niet genoeg om punten mee naar Putten te nemen. De volgende wedstrijd die de dames spelen wordt gespeeld op 24 januari in de Putter Eng.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie