Succesvol judotoernooi in Nijkerk

20 januari 2014 om 00:00 Nieuws

PUTTEN - Kinderen van vanaf 4 jaar kunnen bij Wellness Centre Putten terecht voor een enthousiaste judoles. Judo gaat om respect, zelfbeheersing, zelfvertrouwen, grenzen aangeven en het stimuleren van een goede motorische ontwikkeling. Een leerplek bij uitstek dus waarbij plezier in het sporten centraal staat.

Om het geleerde in praktijk te brengen, doen de leerlingen van Wellness Centre Putten regelmatig mee met judowedstrijden. Zo waren er afgelopen zaterdag 21 leerlingen die meededen aan een judotoernooi in Nijkerk. Een leuke uitdaging om je technieken en trainingen in te zetten om naar huis te kunnen gaan met een welverdiende prijs!!

Jorinus Behaalde na zo'n twee jaar meedraaien binnen dit toernooi de maximaal haalbare punten en kreeg hiervoor een mooie standaard als beloning. Hij is inmiddels op het niveau gekomen waarbij hij mee kan doen aan de grotere toernooien.

Zoals je kunt lezen biedt Wellness Centre Putten meer dan lessen alleen. Heeft u vragen of interesse? Kijk even op onze website www.wellnesscentre.info en neem dan gerust contact op met info@wellnesscentre.info of bel 0341-357070

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie