Kapsalon de Kapperij geopend

20 januari 2014 om 00:00 Nieuws

PUTTEN - Toen de kans zich voordeed om kapsalon Wim Leeuwis Hairstyling aan de Achterstraat over te nemen, liet Tina van der Pan zich dat geen twee keer zeggen. Sinds 1 januari is ze de trotse eigenaresse van Kapperij by Tina.

Door: Maranke Pater

Tina werkte al voor Wim Leeuwis toen hij zijn zaak aan de Achterstraat startte, nu bijna 25 jaar geleden. Met de overname laat ze een frisse wind door het bedrijf waaien. Recentelijk is het hele interieur enorm opgeknapt. Tina: ,,Wim wilde graag het aantal kapsalons dat hij bezit afbouwen en hij vroeg mij of ik interesse had om zijn zaak over te nemen. Ik werkte hier als bedrijfsleider en vond het een mooie uitdaging. De overname heb ik gelijk aangegrepen om de kapsalon in een nieuw jasje te steken." De reacties op de metamorfose waren overweldigend: voor de officiële opening had Tina alle vaste klanten uitgenodigd. ,,De mensen stonden in de rij om naar binnen te mogen en iedereen gaf leuke reacties." Het personeel dat nu in de zaak werkt, is al 12,5 tot 25 jaar aan de kapsalon verbonden. De band onderling is heel goed: zo gaan de kapsters regelmatig samen naar beurzen om op de hoogte te komen van de laatste trend op het gebied van hairstyling. ,,We zijn een laagdrempelige salon en we maken samen het beleid op de werkvloer. Dat maakt dat we hier een huiselijke sfeer hebben kunnen creëren: klanten voelen dat we onszelf zijn."

Binnen Kapperij By Tina wordt gebruik gemaakt van een heel uitgebreide verzorgingslijn. Voor ieder haartype en iedere hoofdhuid zijn er producten te verkrijgen die een optimale verzorging garanderen. Merken die de boventoon voeren zijn l'Oreal en Redken. Tina: ,,We zijn professionals op het gebied van haarverzorging en op het moment dat klanten graag iets totaal anders met hun kapsel willen, dagen we ze graag uit om voor een metamorfose te gaan. We halen het beste in iemand naar boven." De komende tijd is Tina met haar personeel druk bezig met het ontwikkelen van diverse workshops op het gebied van haarverzorging. ,,Ik merk dat er veel klanten zijn die moeite hebben met het stylen van hun eigen haar. Op het moment dat ze thuis zijn, moeten ze hun haar zelf ook optimaal in model kunnen brengen, daarom geven we graag tips op dat gebied." Ook het 25-jarig bestaan van de kapsalon in maart houdt de gemoederen in de winkel bezig. ,,We willen wat leuke acties gaan doen rond die tijd. We hebben zeker dankzij de metamorfose van het nieuwe interieur heel veel energie gekregen voor het ontwikkelen van nieuwe initiatieven."

De Kapperij is doordeweeks geopend van 08.30 uur tot 17.30 uur. Op de zaterdagen sluit de kapsalon om 12.00 uur. De website wordt op dit moment gerealiseerd.

De Kapperij by Tina

Achterstraat 14 A

3882 AG Putten

0341-360747

www.kapperij-tina.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie