20 januari 2014 om 00:00 Nieuws

Hoi Ilse,

Bij deze het VP verhaal over de inval op de camping.

Groet,

Angela

________________________________

From: puttenaer.redactie@bdu.nl

To: angela-degraaf@hotmail.com

Date: Mon, 20 Jan 2014 11:42:29 +0100

Subject: vrouwenvoetbal

Hallo Angela,

Voor de krant van komende woensdag komen er als het goed is nog 3 verhalen van jou?

- vp verhaal over de inval op de camping, 2000 tekens

- blue monday

Wanneer denk je die verhalen uiterlijk aan te leveren?

En het verhaal over het vrouwenvoetbal, kun je dat al aanleveren? Liefst vandaag voor 17.00 uur.

Met vriendelijke groet

Ilse Houwaard

Redactie De Puttenaer

________________________________

De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan.

Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie.

Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen.

BDU staat er niet voor in dat dit bericht en/of bijlage(n) op generlei wijze schade kan veroorzaken, hoegenaamd ook, en aanvaardt daarvoor geen enkele aansprakelijkheid.

________________________________

________________________________

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

________________________________

Grote controle tijdens inval op camping de Kern

Door Angela de Graaf

Tijdens de inval in het recreatiepark de Kern zijn 246 mensen gecontroleerd. Dit meldde burgmeester van Lambooij van de gemeente Putten afgelopen vrijdag tijdens een persconferentie: ?Het vermoede bestond dat er op een paar recreatieparken zaken gebeurde waar wij niet van op de hoogte waren. Dat is de reden geweest om in gezamenlijkheid een actie te ondernemen op één van deze parken.’

De controle richtte zich met name vooral op de registratie van personen die zich op het terrein bevonden. Daarnaast werd er gekeken naar de reden van hun verblijf in het kader van de aanpak van permanente bewoning en veiligheid, controle op schoolverzuim en sociale misstanden. De actie heeft tot veel resultaten geleid: 153 personen hebben zich moeten inschrijven bij het GBA, gemeentelijke deurwaarden hebben betalingsregelingen getroffen, de politie heeft drie arrestaties verricht, het UWV heeft naar zestien personen nadere interesse getoond, de belastingdienst doet onderzoek naar veertig personen en de dienst wegenbelasting heeft een regeling getroffen met zeven personen en er is één voertuig in beslag genomen.

De drie arrestaties hadden de volgende redenen: een persoon is opgepakt op de verdenking van heling, een bewoner had een boete openstaan en een derde werd gezocht wegens DNA-match in een onderzoek. De actie van afgelopen vrijdag krijgt volgens de burgmeester van Putten zeker een vervolg: ?We blijven strikte controles uitvoeren op de parken. Onze gemeente, maar ook andere gemeentes van de Noord-Veluwe doen mee. Zo word een waterbedeffect voorkomen.’

De oorsprong van deze onverwachte actie valt binnen het project Vitale Vakantieparken dat in 2013 gestart is binnen de Regio Noord Veluwe: ?Het belang wat voor op staat is de Veluwe op recreatie op nummer 1 houden. Dit is belangrijk voor de lokale economie. Wij gaan er vanuit dat het op deze wijze een goede aanzet heeft gekregen,’ aldus burgemeester Lambooij.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie