Twee jubileumbomen zetten traditie voort

24 januari 2014 om 00:00 Nieuws

PUTTEN - Groei & Bloei afdeling Ermelo-Putten ontvangt op 1 februari van BSI Bomenservice twee bomen vanwege het 50-jarig jubileum van de vereniging op die datum. Groei & Bloei houdt ze niet zelf, maar schenkt ze via de burgemeesters aan de gemeente. De walnoot krijgt een plaats in de Kruidentuin in Putten en de kurkiep wordt geplant aan de Dirk Staalweg in Ermelo.

BSI Bomenservice zet daarmee een traditie voort. Vijfentwintig jaar geleden werden namelijk ook twee jubileumbomen voor Groei & Bloei geplant, een fijnbladige es in Ermelo en een haagbeuk in Putten. Deze bomen doen het goed en staan er prachtig bij.

Burgemeester Lambooij plant de walnoot op zaterdag 1 februari a.s. om 10.00 uur in de Kruidentuin aan de Brinkstraat in Putten. Zijn collega Baars van Ermelo zet de kurkiep om 11.15 uur in de grond bij het vernieuwde parkeerterrein aan de Dirk Staalweg.

Groei & Bloei afdeling Ermelo-Putten viert het 50-jarige jubileum met diverse activiteiten. Meer informatie daarover treft u aan op de website www.ermelo-putten.groei.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie