Evenementen in winkelcentrum

27 januari 2014 om 00:00 Nieuws

PUTTEN - Het jaar 2014 is alweer een paar weken begonnen net als de evenementencomm van het winkelcentrum Putten.

De agenda voor 2014 is klaar. Er staan weer heel wat leuke evenementen in het verschiet.

Zo zijn er dit jaar 3 speciale hobbydagen op zaterdag 3 mei, 9 augustus en 20 september. Echte hobbyisten kunnen zich hiervoor opgeven via evenementenwcp@hotmail.com. De kraamhuur is dit jaar 25,00.

Maar er zijn ook andere markten zoals de Oranjemarkt op zaterdage 19 april. Voorheen was dit de Koninginnemarkt, maar na de troonswisseling moest er naar een andere naam gezocht worden en dit jaar ook naar een andere datum.

Er staan ook leuke evenementen op de planning zoals een vaardag op zaterdag 29 maart en 21 juni. Dan komt de vaargroep uit Flevoland naar Putten om in een grote bak water hun modelbootjes te laten varen. Zaterdag 29 maart wordt ook muzikaal omlijst door de Amerblaozers.

Een ander evenement is op zaterdag 14 juni: de oude ambachtendag. In 2013 werd dat een keer overgeslagen.

Er staan door het dorp allerlei oude ambachten van touwslager tot boekbinder. De organisatie is volop bezig met het vinden van leuke oude dingen zoals de fiets of old timers.

Er staan ook bekende evenementen op het programma zoals de standwerkersdag op 2 aug of de promodag op 6 sept.

De Kinderen worden dit jaar niet vergeten. Het dorp zal op zat 12 juli geheel in hun teken staan met het thema clowntjes.

In 2013 stond het voor de eerste maal op de agenda; de stoomdag. Vele mensen kwamen hierop af. Ook dit jaar staat het op de agenda en wel op zaterdag 16 aug . Er komen stoomattributen van 2013 terug zoals dhr Brouwer en dhr Weijers, maar ook de stoomtrein van dhr Wollburg. Er is ook al een nieuwe aanmelding van een stoomorgel van dhr van Loon.

Het zomerseizoen wordt afgesloten met de kassabonactie. Op die dag kan de consument met een kassabon van een aankoop op die dag meedoen met de actie. Er is voor iedereen wel wat te winnen.

De evenementenkalender wordt binnenkort uitgedeeld en opgehangen.

Geheel nieuw wordt een zeer mooi magazine over en door Putten gemaakt ism het VVV, WCP en BDUmedia. Deze zal rond 1 mei verspreid worden.

Voor opgaves of info kunt u een mail sturen naar: evenementenwcp@hotmail.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie