Valentijnsverwenochtend voor (ex) borstkankerpatiënten

31 januari 2014 om 00:00 Nieuws

REGIO - De afdeling Harderwijk van De Borstkanker Vereniging Nederland (BVN) organiseert samen met ziekenhuis St Jansdal voor de negende keer een Valentijnsverwenochtend. Dit keer op vrijdag 14 februari. De bijeenkomst vindt plaats in de Dageraitzaal van het ziekenhuis (1.03). (Ex) borstkankerpatiënten zijn van harte welkom. De verwenochtend begint om 9.30 uur. Er is voldoende gelegenheid om even na te praten met elkaar.

De BVN bestaat 35 jaar. De afdeling Harderwijk organiseert twee keer per jaar een themaochtend. Daarnaast geeft zij regelmatig voorlichtingsbijeenkomsten, samen met andere kankerpatiëntenverenigingen. Ook is de afdeling ruim vertegenwoordigd bij de zwemgroep in Calluna en de Sypel, speciaal voor kankerpatiënten. Dit wordt mede georganiseerd door de Maretak.

Deze keer organiseert de BVN een themaochtend. Nadere informatie is verkrijgbaar via Gerda Kroon, coördinerend oncologie verpleegkundige van ziekenhuis St Jansdal: 0341-463851. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via www.stjansdal.nl/voorlichting <http://www.stjansdal.nl/voorlichting> , documentatie@stjansdal.nl of (0341) 463420.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie