Jonge ondernemers sponsoren De Meeuwen 4

3 februari 2014 om 00:00 Nieuws

PUTTEN - De nieuwe outfits van het vierde team van De Meeuwen worden gesponsord door Van Veluw Installatietechniek en de Beukhof. De Meeuwen is blij met deze nieuwe sponsors. Sponsors zijn de drijvende kracht achter de vereniging. En daarom stellen wij deze sponsors graag voor.

Van Veluw Installatietechniek bestaat nu ongeveer 3,5 jaar en heeft zich gespecialiseerd in elektra, verlichting en domotica. Deze laatste, domotica, is een opkomende trend binnen de Nederlandse huishoudens. Met een domotica installatie kan Van Veluw Installatietechniek ervoor zorgen dat de verlichting, tv en bijvoorbeeld de rolgordijnen in uw huis op afstand bediend kunnen worden vanaf een Ipad.

De andere sponsor De Beukhof is een groepsaccommodatie op één van de mooiste plekken van Putten. Petra van de Ruitenbeek is nu ruim een jaar eigenaar van de groepsaccommodatie. Deze accommodatie is geschikt voor grote groepen. ´Het afgelopen jaar zijn er heel veel verschillende soorten groepen geweest. Denk hierbij aan schoolkampen, gezellige uitjes met familie, vrienden, vereniging of personeel, maar ook voor sportteams is het een erg leuke locatie!´ Aldus Petra van de Ruitenbeek.

Meer informatie kunt u vinden op: www.vanveluwelektra.nl en www.debeukhof-putten.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie