Triton pakt 3 punten

3 februari 2014 om 00:00 Nieuws

PUTTEN - Zaterdag avond moest Triton zich tegen DOS uit Varsseveld zien te herstellen van de nederlaag tegen Proteus. Met de herstelde Roy Jansen trokken de Puttenaren in het Bosbad aan het langste eind en wonnen met 6-2.

Het was de wedstrijd van keeper Jan Willem Resink en de verdediging. Triton kreeg 11 maal een man minder situatie te verwerken. Dat lukte maar liefst 10 maal. De man meer situaties aan de andere kant wisten de Puttenaren goed te benutten.

In de eerste periode schoot Edwin van Dasselaar Triton naar 1-0. Erik Westerbroek en Antoine Sanders zorgden er voor dat Triton halverwege met 3-0 voor stond. Dat dit nog geen garantie is voor een overwinning, ondervonden de Puttenaren een week eerder.

De schrik was duidelijk zichtbaar toen DOS een strafworp kreeg en deze benutte. Gelukkig nam Triton direct het heft weer in handen. Erik Westerbroek liet de doelman kansloos bij een goed uitgespeelde man meer situatie (4-1). De uitstekend keepende Jan Willem Resink liet zien welk kwaliteiten hij bezit. Een prima ingeschoten strafworp (vanaf 5 meter) ranselde hij uit z'n doel en kon Triton de voorsprong vasthouden.

In de laatste periode ging het niet gemakkelijk, maar ondanks dat werd de voorsprong uitgebouwd naar 6-1, door doelpunten van Geelco Koetsier en Antoine Sanders. Met nog en minuut te spelen lukte het DOS dan eindelijk om de man meer in een doelpunt om te zetten en hiermee werd de eindstand van 6-2 bereikt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie