Remco Hakkert met Together Worship in Putten

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Remco Hakkert en zijn team bieden zaterdag 22 februari a.s. in Putten een zangbijeenkomst waarin liederen tot eer van God centraal staan. De ontmoeting in "de Aker", is gevuld met het samen zingen van de mooiste liederen (van hymns tot Opwekking). Verder kan er geluisterd worden naar een woord en solo's van Remco zelf, een vocal group en band. In het gevarieerde programma zullen tevens nummers van Remco's laatste CD "10.000 redenen" de revue passeren. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan schriftlezing en gebed.

De variatie van liederen in deze laagdrempelige bijeenkomst is zó dat het jong en oud samenbindt. Maar het "samen zingen" verbindt ook op een andere manier mensen met elkaar. Het geeft mensen het gevoel dat ze bij elkaar horen, ook al zijn er persoonlijke verschillen. Het is dan ook iets wat men graag doet, omdat je op die manier iets met elkaar kunt delen. Door samen te zingen wordt in het geloof, hoe verschillend ook, juist "saamhorigheid" bereikt. Dit is dan ook het doel van Together Worship, waarmee Remco Hakkert en zijn team door Nederland trekt.

Op initiatief van de Evangelisatiecommissie van de Hervormde Gemeente, bezoekt hij dus op zaterdag 22 februari a.s. Putten met Together Worship. De zangbijeenkomst in "de Aker" zal ca. anderhalf uur duren en is gratis toegankelijk. Er zal wel een collecte worden gehouden om de activiteiten van Together Worship te steunen. De zaal zal voor belangstellenden open gaan vanaf 19:00 uur, waarna de zangavond om 19:30 uur aanvangt. Iedereen, jong en oud, is van harte welkom.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie