Krachten bundelen en klussen klaren tijdens NLdoet

7 februari 2014 om 00:00 Nieuws

PUTTEN - Stichting Welzijn Putten (SWP), Christelijk College Groevenbeek en St. Pinel slaan dit jaar de handen ineen tijdens NLdoet. Zij bieden op vrijdag 21 maart Nederlands grootste vrijwilligersactie. Honderden leerlingen van Groevenbeek staan startklaar om deze dag de handen uit de mouwen te steken. Een uitgelezen kans voor vrijwilligersorganisaties, basisscholen, (sport)verenigingen, clubs, kerken en instellingen om hun een klus bij Stichting Welzijn Putten of St Pinel aan te melden.

Niet alleen klussen,maar ook helpende handen bij een evenement, zoals een High Tea of een activiteit zijn van harte welkom.

Voorbeelden van reeds aangemelde klussen zijn de potgrondactie van de Veluwsche Sanghertjes, afdak timmeren voor openhaard hout bij zorgboerderij de Tinteler.

Mocht u vragen hebben of een klus inderdaad geschikt is kunt u contact opnemen met de vrijwilligersconsulenten van SWP, Mevrouw I. van den Brink of mevrouw S. van den Berg.

Voor de gemeente Ermelo kan men contact opnemen met St. Pinel, Mevrouw H. Starre of Groevenbeek, mevrouw R. Bakker.

Zij staan voor u klaar om samen met u een groot succes te maken van NLdoet 2014.

Ook tijdens de voorlichtingsavond op dinsdagavond 11 februari a.s.in College Groevenbeek te Ermelo is er de mogelijkheid meer informatie over deze dag te ontvangen. Aanvang is 19.30 uur.

Aanmelden kan via r.bakker@groevenbeek.n

Foto: Mw. S. v.d. Berg (links) en Mw. I. v.d. Brink, beiden consulenten vrijwilligerswerk en maatschappelijke stage.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie