Iedereen kan bridgen

7 februari 2014 om 00:00 Nieuws

PUTTEN - Iedereen kan bridgen. Dat is de titel van de TV cursus Bridge die op de woensdagmiddagen bij omroep Max kan worden gevolgd. Deze cursus loopt binnenkort ten einde en dan? Als men deze cursus heeft gevolgd dan is de basis van het bridgespel gelegd.

Maar, wil men het spel goed onder de knie krijgen en gaan spelen , dan is een vervolg op deze cursus echt noodzakelijk. Welnu, de afspraak is dat de Stichting Bridge Leren (SBL), in nauwe samenwerking met de Puttense bridgeverenigingen , zich daarvoor zal inspannen .

Aansluitend aan de TV cursus worden in de maanden maart en april nog tenminste zes bridgelessen en oefenspelen gegeven, waarbij de deelnemers gebruik maken van het lesboek "Bridge in een flits".

De lessen zullen wekelijks worden gegeven op een, in overleg met belangstellenden te bepalen, tijdstip en locatie. De kosten voor deze aanvullende bridgecursus zijn, inclusief het lesboek , € 45,-- per persoon. Voor meer informatie en opgave kunnen belangstellenden terecht bij Jan Meuleman, cursuscoördinator bij SBL, telefoon 0341-560727 en Wiebe van der Velde , secretaris van de SBL telefoon 0341-357206. Voor informatie en aanmelding kan men ook naar www.bridgeleren.nl gaan.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie