Triton ten onder

10 februari 2014 om 00:00 Nieuws

PUTTEN - Voor Triton stond zaterdag de uitwedstrijd in Zevenaar tegen de Breuly op het programma. Met een sterk verzwakt team konden de waterpoloërs uit Putten geen vuist maken en verloren uiteindelijk van zichzelf.

In de eerste periode waren de Puttenaren duidelijk nog niet met de wedstrijd bezig. Binnen een halve minuut stond de 1-0 op het scorebord en de achterstand liep op tot 4-0, een verschil dat niet meer te niet kon worden gedaan.

In de tweede periode ging het wat beter. Remco de Vries schoot de 4-1 in, maar de Breuly wist 30 seconden later alweer te scoren.

In de derde periode kwakkelde Triton verder. Edwin van Dasselaar benutte nog wel een man meer situatie, maar de ploeg uit Zevenaar zette hier twee doelpunten tegenover.

Zo begon de laatste periode met een 6-2 achterstand. Het leek er op dat Triton toch nog dicht bij een punt kon komen. Eerst scoorde Stefan de Jong en daarna schoot Edwin van Dasselaar een strafworp onberispelijk in. Met nog drie minuten te spelen leek de wedstrijd om te keren en zagen de Puttenaren nog kansen. Het liep echter helemaal anders. De spanning liep op en twee Puttenaren lieten zich in deze fase zodanig gaan dat de scheidsrechters niets anders konden doen dan deze definitief naar de kant te sturen. Triton moest de rest van de wedstrijd met een man minde spelen. De kans voor een goed resultaat was daarmee voorbij en de wedstrijd ging verloren met 8-5.