Puppycursus

10 februari 2014 om 00:00 Nieuws

PUTTEN - Zaterdag 1 maart start er bij de WHG de Vanenburg een Puppycursus. Deze cursus is bedoeld voor honden vanaf 12 weken tot 6 maanden U bent van harte welkom om 08:30 uur op zaterdag. Socialisatie staat voorop. Verder worden de beginselen van de gehoorzaamheid bijgebracht. De cursus bestaat uit 10 lessen van ca. 40 minuten.

Zaterdag 1 maart start er ook een basiscursus Gedrag en Gehoorzaamheid voor die mensen die het belangrijk vinden om een hond te hebben die luistert en bij je komt als je hem roept. Deze cursus is bedoeld voorhonden vanaf 6 maanden. De basisvaardigheden zoals zit, af, hier en sociaal gedrag worden de geleider en de hond in 10 lessen van 1 uur bijgebracht. U bent van harte welkom om 08:30 uur.

Voor het inschrijven van beide cursussen kunt u gebruik maken van de inschrijfformulieren op onze website. Gaarne een kwartier voor aanvang aanwezig zijn i.v.m. inschrijven.

De cursussen worden afgesloten na 10 lessen met een examen. U kunt nog instappen op één van beide cursussen tot twee lessen na aanvang van de eerste cursusdag. Op onze website www.whgdevanenburg.nl kunt alle data terugvinden.

U kunt ook e-mailen naar secretariaat@whgdevanenburg.nl of contact op nemen met het onderstaande contactadres:

Ons trainingsveld is gevestigd aan de Putterbrink 5, 3881 LK, Putten.

Voor meer informatie kunt U bellen, na 19.00 uur met V. van Gilse 06-15665346.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie