Bus Natuursteen Bedrijfsvolleybal kampioenen

5 april 2014 om 00:00 Sport

De tweede ronde van het Bus Natuursteen Bedrijfsvolleybal is gespeeld. Pas op de laatste avond werd bepaald wie de drie kampioenen zouden worden.

Renden is de kampioen in poule A geworden na een spannende strijd met Pansier en Bus Natuursteen. 4D Architecten deed het als debutant zeker niet onverdienstelijk, maar kwam toch duidelijk wat tekort voor het hoogste podium.

Poule B had dit keer de spannendste ontknoping met twee ploegen die op eenzelfde puntenaantal uit zijn gekomen. Omdat Guliker in de onderlinge duels met Wentzo Wireless de betere partij was, zijn zij de kampioen en keren zij dus na één ronde weer terug naar poule A. Loonbedrijf Timmer keert ook na één ronde weer terug, alleen voor hun is het de stap terug naar poule C.

Ook in poule C een team wat na één ronde de poule weer verlaat, want hier is Het Geldersch Huys kampioen geworden. Dit ging echter niet zonder slag of stoot, want pas in een rechtstreeks duel op de laatste avond met Installatiebedrijf Van Wilgenburg konden zij dit team definitief achter zich laten.

Eindstand poule A

1. Renden 20

2. Pansier 19

3. Bus Natuursteen 18,5

4. Graveland 15,5

5. Roordink 14

6. 4D Architecten 3

Eindstand poule B

1. Guliker 22

2. Wentzo Wireless 22

3. Boslust 18

4. Mecebi 13

5. Fat Alice 11

6. Loonbedrijf Timmer 4

Eindstand poule C

1. Het Geldersch Huys 26

2. Installatiebedrijf van Wilgenburg 23

3. Rabobank 17

4. Scouting Kon-tiki 11

5. Bloemenhuis Vink 8

6. Rakhorst Autoservice 5

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie