Minivolleybaltoernooi Putten druk bezocht

17 februari 2014 om 00:00 Nieuws

PUTTEN - Ruim 300 volleyballers van 6 tot 12 jaar uit de hele regio volleybalden zaterdag 8 februari in de Putter Eng tijdens het minitoernooi, georganiseerd door de Puttense Volleybalvereniging O.M.S. Jongens-, meisjes- en mixteams streden fanatiek om de punten en hadden daarbij het grootste plezier. Het was een waar volleybalspektakel.

In totaal waren er over de hele dag verdeeld uit de hele regio 72 teams van 13 verenigingen aanwezig, waarvan 3 teams van O.M.S. zelf van 09.00 uur tot 14.00 uur. Op 8 velden speelden de teams (bestaande uit 4 tot 6 kinderen) competitie, waarbij voor elke gewonnen set 1 punt behaald kon worden.

De jongste mini's spelen wedstrijden, waarbij de bal enkel mag worden gegooid of onderhands gespeeld moet worden en gevangen, terwijl zij proberen het veld van de tegenpartij leeg te krijgen om zo een punt te verdienen. De oudste mini's spelen al echt volleybal, waarbij er verplicht in drieën wordt overgespeeld. Bij het hoogste niveau mag er zelfs al bovenhands geserveerd en gesmasht worden.

Het toernooi verliep vlekkeloos en de kinderen verlieten de Putter Eng dan ook met een goed gevoel. Dit was niet mogelijk geweest zonder de hulp van alle vrijwilligers en sporthalbeheerder, een bedankje voor hun is dan ook zeker op zijn plaats. Met name speciale dank aan de activiteitencommissie van OMS voor de organisatie en het regelen van alle scheidsrechters en tellers .

Wie belangstelling heeft voor volleybal, kan gerust een kijkje nemen bij de trainingen. De volleybalvereniging O.M.S. kan altijd nieuwe jeugd gebruiken. De mini's trainen op maandag van 17.00 uur tot 18.00 uur in sporthal De Meeuwen. Ook jongens en meisjes van 12 jaar en ouder zijn welkom bij de jeugd. Meer informatie is te vinden op de site www.oms-putten.nl .

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie