Geslaagde Valentijnsfair

17 februari 2014 om 00:00 Nieuws

PUTTEN - Vrijdag 14 februari, werd een stormachtige en natte Valentijn. Maar Cupido kon dit niet deren en strooide rijkelijk met liefde(shartjes) binnen de schoolmuren van basisschool De Wegwijzer.

Op het plein stond de prachtige All you need is Love-keet, met een drukke Robert ten Brink die iedereen aan (geheime) liefde hielp. Daarnaast stond de catering-tent waar door sponsoren geleverde broodjes hamburger, knakworst en zelfs Kip-kebab werden geserveerd.

Binnen straalden de rode helium-hartjesbalonnen je tegemoet. Drie oud-leerlingen liepen in prachtige grabbeljurken, gevuld met kleine prijsjes, waar vooral de jonge kinderen geen genoeg van konden krijgen.

In elk lokaal werden eigengemaakte spullen en lekkernijen verkocht, gemaakt en veelal verkocht door de trotse leerlingen zelf.

In de Beautysalon werden nagels, voeten, haren en ontspannen spieren liefdevol verzorgd en een aantal mensen krijgen binnenkort zelfs een diamantje op een tand aangebracht!

In de aula werd gesjoeld, lolly getrokken, hartjes geraden en een of meerdere heerlijke oliebollen gekocht. Alles tegen de prijzen van betaalhartjes, die aan het begin van de Fair gekocht konden worden.

De groendecoraties, gemaakt door ouders van de oudercommissie en leerkrachten, werden tot het laatste roosje verkocht en het Hart van Fortuin draaide volop in de grote aula. Met grandioze prijzen zoals een huifkartocht, een dinerbon, een beautybon of een lekkere vlaai, allemaal gratis beschikbaar gesteld door talloze bedrijven uit ons dorp, werd de Valentijnsfair zeer geslaagd!

Ontmoeting, een nieuwe verkering in de bovenbouw, blije geschminkte kindergezichtjes, soms zelfs in hun mooiste verkleedjurk 'die echt vanavond aanmoest', en een prachtige opbrengst van afgerond 3000 euro voor het onderhoud van het buitenspeelgoed kijken ouders en schoolteam terug op een prachtig schoolfeest.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie