Triton sleept gelijkspel uit het water

17 februari 2014 om 00:00 Nieuws

PUTTEN - Zaterdagavond moesten de waterpoloërs van Triton in Wageningen tegen het sterke de Rijn aantreden. Vooraf werden de kansen van de Puttenaren niet erg hoog ingeschat. Men kwam 2 spelers te kort en daarom moest één van de twee keepers als veldspeler meedoen en moest ook coach René Ouwerkerk ook een cap opzetten. Er werd bekeken gespeeld en zo sleepte Triton een punt uit het water.

Keeper Jan Willem Resink speelde weer een puike wedstrijd, maar Stefan de Jong onderscheidde zich met 6 van de 7 doelpunten.

In de eerste periode waren er problemen met de tijdwaarneming en het electronisch scorebord. Hierdoor moesten de scheidsrechters regelmatig het spel stil zetten en werd uiteindelijk zonder scorebord verder gespeeld en moest de aloude stopwatch weer tevoorschijn komen. Het speelde de vertragende tactiek van Triton aardig in de kaart. Nadat de Rijn een 2-0 voorsprong had genomen maakte de Wageningse keeper een fout en kwam Triton weer terug.

In de tweede periode lieten de Puttenaren het verschil niet groter worden (3-2).

Toen in de derde periode Triton een voorsprong nam leek het er op dat een verrassing in de lucht hing. Met 5-5 ging de laatste periode van start. Eerst nam de Rijn weer een voorsprong, maar Triton knokte zich terug en een minuut voor tijd maakte Erik Westerbroek de 6-7. Helaas werd het toch weer gelijk na een misverstand in de verdediging. De wedstrijd werd vervolgens uitgespeeld en tevreden konden de Puttenaren met 7-7 huiswaarts keren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie