Werk Centraal zoekt vrijwilligers en spullen voor NL Doet

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Het schelpenpad van de dierenweide op landgoed Veldwijk renoveren en de kantine van Werk Centraal opknappen. Dat zijn dit jaar de doelen van Werk Centraal - onderdeel van GGz Centraal - tijdens NL Doet op zaterdag 22 maart a.s. Om dit mogelijk te maken zamelt de organisatie spullen in en is zij op zoek naar vrijwilligers met twee rechter handen.

Om aan geld te komen voor de opknapspullen, zamelt Werk Centraal tot en met 20 maart oude materialen in. Iedereen die witgoed, computers, tv’s en oud ijzer over heeft is van harte uitgenodigd dit in te leveren bij Werk Centraal (t: 0341-566326, @: werkcentraal@ggzcentraal.nl).

Daarnaast zoekt GGz Centraal vrijwilligers die op zaterdag 22 maart graag hun handen uit de mouw steken in de dierenweide en de kantine van Werk Centraal. Aanmelden kan via werkcentraal@ggzcentraal.nl

Werk Centraal is een belangrijk onderdeel van de dagbesteding die bij GGz Centraal op het Veldwijkterrein geboden wordt. Zeer veel cliënten hebben hier een zinvolle en afwisselende leer/werkplek gevonden.

Elk jaar organiseert het Oranjefonds de actie NL Doet. Deze vrijwilligersactie wordt dit jaar gehouden op 21 en 22 maart a.s. De NL actie bij Werk Centraal wordt gehouden op zaterdag 22 maart a.s. vanaf 9.00 uur ‘s morgens tot wanneer de klussen geklaard zijn.

Meer info: www.nldoet.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie