Voorbereiding Putten Power Run in volle gang!

5 april 2014 om 00:00 Sport

De Putten Power Run (PPR) is de jaarlijks terugkerende hardloopwedstrijd in Putten op de vrijdag na Hemelvaartsdag. De 4e PPR wordt op 30 mei 2014 gehouden en de start en finish zijn, na drie jaar vanaf SDC terrein, dit jaar voor het eerst in het centrum van Putten op het Fontanusplein.

De start is op de Papiermakerstraat in de richting van de Kelnarijstraat. Vervolgens gaat het parcours links af de Kelnarijstraat op, rechts de Brinkstraat in, de Harderwijkerstraat oversteken en via de Lariksstraat over de Driewegenweg het dorp uit het bos in.

Om 14.30 start de Univékidsrun met zoveel mogelijk rondjes om het Fontanusplein voor alle kinderen t/m 12 jaar. Kinderen, verenigingen, groepen kunnen hiervan een sponsorloop maken voor hun goede doel.

De halve marathon start om 16.30 uur, om 17.00 uur gevolgd door de deelnemers aan de 5 en de 10 kilometer. De RABOjeugdwedstrijd voor 12 tot 15 jaar is geïntegreerd in de 5km.

Online inschrijven kan vanaf nu via www.inschrijven.nl

Deelname bij voorinschrijving kost € 6,00 voor de 5 en 10 kilometer, € 8,00 voor de halve marathon.

Inschrijven ter plaatse kan ook op vrijdag 30 mei 2014 vanaf 15.00 uur tot 16.00 uur voor de halve marathon en tot 16.30 uur voor de overige afstanden. Dan is het Inschrijfgeld voor 5km en 10km € 8,00 p.p. en voor de halve marathon € 10,00 p.p. Deelname aan de kidsrun en de jeugdwedstrijd zijn gratis!

Niet alleen de organisatie is in volle gang, de eerste inschrijvingen zijn binnen en de trainingen zijn gestart. Wilt u onder begeleiding trainen kijkt u dan bij www.ssport.eu en www.sv-putten-triathlon.nl Of kijk op onze website voor drie loopschema’s met een verantwoorde opbouw: voor de absolute beginner, gevorderde beginner en voor de gevorderde loper.

Het belangrijkste doel van de Putten Power Run is: geld inzamelen voor Stichting Rusland Kinderhulp (SRK). Vorig jaar konden wij dankzij ruim 300 deelnemers en de steun van diverse sponsors € 4.000,00 overhandigen aan de SRK voor de aanschaf van een rolstoelbus!

Wilt u zich als vrijwilliger of sponsor binden aan de Putten Power Run? Dan zien wij uw reactie graag

tegemoet via info@puttenpowerrun.nl

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op www.puttenpowerrun.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie