Mathijs Vrieze kookt voor jubilerend Groei en Bloei

6 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

PUTTEN/ERMELO - De jubileumavond van Groei & Bloei afdeling Ermelo-Putten staat dinsdag 18 maart in het teken van het thema: 'vergeten groenten'. Mathijs Vrieze is Nederlands jongste TV-kok en bestsellerauteur van kookboeken. Hij geeft ook kookshows. Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum komt Mathijs met zijn mobiele keuken voor ons koken met 'vergeten groenten'. De avond wordt gehouden in de theaterzaal van De Dialoog, naast het gemeentehuis, Raadhuisplein 4 in Ermelo. De zaal is open om 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. Leden (met één huisgenoot) hebben gratis toegang op vertoon van het G & B ledenpasje, niet-leden zijn van harte welkom en betalen 10,00 euro als tegemoetkoming in de kosten, incl. een kopje koffie of thee in de pauze.

In de foyer kunt u voor aanvang en in de pauze genieten van mooie bloemarrangementen van bestuursleden, oud-bestuursleden, docenten en anderen. Het onderwerp is natuurlijk: 'vergeten groenten'. Diverse arrangementen zullen aan het eind van de avond worden verloot.

Door zijn toegankelijkheid en enthousiasme is Mathijs geliefd bij een brede doelgroep. Kernpunten binnen de visie van Mathijs zijn gezond en lekker eten met het gebruik van gezonde en verse ingrediënten. Mathijs is van het échte koken, hoe minder kunstmatige E-stoffen, hoe beter. Hij creëert op een aansprekende manier bewustwording, wat goede voeding voor onze gezondheid kan betekenen.

Voor meer Groei- & Bloei informatie gaat u naar www.ermelo-putten.groei.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie