Praktijk voor psychosociale hulpverlening

5 april 2014 om 00:00 Ondernemend

Het kan voorkomen dat er een periode in uw leven is, waarin het allemaal niet zo lekker loopt. Er kunnen problemen ontstaan door bv.: een slecht zelfbeeld, onvrede, relaties die stuklopen, of ervaringen uit het verleden die de kop opsteken. Hierdoor kunt u zich gevangen voelen in uw eigen situatie. Het gevolg kan zijn dat u klachten krijgt van lichamelijke en/of psychische aard, bv.: lusteloosheid, sombere gedachten, eenzaamheid, onzekerheid, angst en schuldgevoel.

Graag wil ik u hierbij van dienst zijn om vanuit een christelijke levensvisie en op een verantwoorde wijze hulp te verlenen om zo uw persoonlijk leven weer richting te geven. Nieuwe gezichtspunten of ervaringen kunnen ertoe bijdragen om vanuit acceptatie verandering in uw leven na te streven en te herstellen.

Ik ben Ria Tilma en woon sinds 1992 in Putten. Ik ben getrouwd en we hebben 2 kinderen. Drie dagen per week ben ik werkzaam als verpleegkundige in het Diakonessenhuis te Utrecht.

Omdat ik in het ziekenhuis over het algemeen handelend bezig ben, miste ik het diepere contact met de echte mens. Daarnaast merkte ik tijdens mijn werk dat veel mensen het moeilijk hebben en het fijn vinden om hun verhaal bij je te kunnen doen. Dit was voor mij een reden om de opleiding tot psychosociaal therapeut te volgen bij Bureau de Roos te Epe.

Daarnaast wil ik ook graag met kinderen aan de slag gaan door middel van spel. Spel (en) geeft het kind de gelegenheid om te vertellen hoe ze hun eigen wereld ervaren en te leren hoe ze met hun emoties kunnen omgaan. Daarnaast kunnen kinderen door middel van spel moeilijke dingen in hun leven leren verwerken. Graag wil ik het kind hierbij tot steun zijn.

Zie ook mijn website: www.op-vrije-voeten.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie