Kim van den Broek wint Zilveren Pony 2014

5 april 2014 om 00:00 Sport

Afgelopen weekend werd er in Nijkerk een springconcours “De Zilveren Pony” georganiseerd, waarbij ook leden van PPC de Lilliputters aanwezig waren. Zij streden met zijn allen om een plaats in de finale te behalen. Kim van den Broek met Discovery (MD) wist uiteindelijk de beste plek in de finale op te eisen.

Er werd door iedereen een klassiek en progressief parcours verreden. In de cat. BC wist Tessa van den Hazel met Little Lady een mooie 3e en 4e plaats te bemachtigen. Nicole Rozendaal met Mara eindigde op een 7e plaats.

In de categorie BD verraste Julia Heimensen met Charity iedereen door in het progressieve parcours zo’n snelle tijd neer te zetten, dat ze uiteindelijk 1e werd en zich hiermee wist te kwalificeren voor de finale.

In een groot deelnemersveld met betrekking tot de LD klasse, wisten Lianne Kouwenberg met Sister’s Just In Time (2e en 32e) - Kirsten Pieper met Brummershoeve’s Erik H (5e en 11e) een plek te veroveren in de finale. Nikita Hemmes met Mithri kwam met een 5e en 19e plaats hiervoor helaas punten tekort.

Naomi Kroesbergen met Milan (klasse LE) mocht in de finale starten na 2 x de 1e prijs te hebben behaald.

Kim van den Broek reed met Discovery in de MD klasse een snel parcours en behaalde de 3e en 5e plaats. In de klasse ZD kwam Kim wederom aan start met Miss Scarlet waarmee zij de 4e en 6e plaats bereikte. In beide klassen startte ze dan ook in de finale.

Zaterdagavond rond 19.00 uur startte de spannende finale met als eindresultaat ;

• Julia Heimensen - B klasse - 19e plaats

• Lianne Kouwenberg - L klasse - 12e plaats

• Kirsten Pieper - L klasse - 14e plaats

• Naomi Kroesbergen - L klasse - 19e plaats

• Kim van den Broek - M klasse - 1e plaats

• Kim van den Broek - Z klasse - 3e plaats

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie