Philadelphia nodigt publiek uit voor Open dag van Zorg en Welzijn 15 maart

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Een groot aantal locaties van Stichting Philadelphia Zorg stellen hun deuren open in de week van Zorg en Welzijn (10 tot en met 15 maart 2014). Op zaterdag 15 maart is de landelijke open dag.

Deze open dag is bedoeld voor alle mensen die geïnteresseerden zijn in de zorg, zoals mensen met een verstandelijke beperking en hun familie, vrijwilligers, studenten, gemeentelijke bestuurders en beleidsmakers. Maar natuurlijk is iedereen van harte welkom.

Trots op ons werk

Iedereen die een kijkje wil nemen bij een woon- of dagbestedingslocatie, in de keuken van een eetcafé of de zintuigen wil laten prikkelen in een snoezelruimte is welkom. Onze medewerkers zijn trots op het werk dat zij doen. En ze vertellen u graag meer over de inhoud van hun werkzaamheden met mensen met een verstandelijke beperking.

Kom binnen, In Putten doet onder andere de volgende locatie van Philadelphia mee aan de open dag:

Dagbestedings locatie boerderij De Deel Waterweg 1 van 10:00 - 15:00

Wij maken kaarsen in onze ambachtelijke kaarsenmakerij, maar ook werken onze cliënten in de houtbewerking en textiel.

Kijk op onze website www.philadelphia.nl voor een landelijk overzicht alle deelnemende locaties.

Philadelphia wil er vanuit een christelijke visie aan bijdragen dat mensen met een verstandelijke beperking gelukkig kunnen zijn en het beste uit zichzelf kunnen halen. We gaan uit van de mogelijkheden van iedere individuele cliënt als het gaat om zorg, wonen, werken, leren, dagbesteding en welzijn.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie