Puttense ondernemers werken aan schone en sterke economie

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

PUTTEN - Een schone en sterke economie. Dat is één van de speerpunten van de ChristenUnie Putten. Maar wat betekent dat in de praktijk? En hoe kunnen Puttense ondernemers de ruimte krijgen om te ondernemen? Op donderdagavond 13 maart komt Carla Dik-Faber naar Putten om bij Kolmer Elektromotoren B.V. hierover in gesprek te gaan.

Carla Dik-Faber is lid van de tweede kamer voor de ChristenUnie. Zij is lid van de vaste commissie voor Economische Zaken en weet daarin de verbinding te leggen met thema´s als zorg en duurzaamheid. Carla Dik-Faber staat bekend als een gedreven politica.

Kolmer Elektromotoren B.V. is gevestigd in Putten en ontwerpt en produceert al meer dan 30 jaar motoren volgens specifieke eisen van de klant, waaronder ook hoogrendementmotoren.

Kolmer Elektromotoren B.V. wil graag als Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer bijdragen aan dit belangrijke en gemeenschappelijk speerpunt.

De ChristenUnie Putten organiseert dit werkbezoek in het kader van de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. De avond vindt plaats bij Kolmer Elektromotoren. Iedereen (ondernemer of niet) is welkom aan de Industrieweg 16. De avond start om 19.30 uur en bestaat uit een rondleiding door het bedrijf en een debat rondom het speerpunt "schone en sterke economie".

Aanmelden kan via secretariaat@putten.christenunie.nl .

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie