Gratis ondernemersadvies op Open Coffee Putten

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

PUTTEN - Op donderdag 6 maart is er de derde Open Coffee bijeenkomst van dit jaar. Naast netwerken is er dit keer ook gelegenheid voor bezoekers om gratis advies in te winnen bij diverse experts.

De Open Coffee is er voor ondernemers om nieuwe contacten op te doen. Daarnaast wil de organisatie het kennis delen tussen ondernemers stimuleren. Om aan deze laatste doelstelling gestalte te geven is de opzet van de netwerkborrel net even anders dan voorgaande keren.

Ondernemersadvies

Een viertal bedrijven zijn aanwezig met een stand waarbij bezoekers geheel vrijblijvend ondernemersadvies kunnen inwinnen. Zo is Rolf van der Steeg namens MTH accountants en adviseurs aanwezig om advies te geven over bedrijfsvoering en financiën. Gericht op zowel de startende als de ervaren ondernemer. Detaillisten en horecaondernemers kunnen onder andere terecht bij Arnoud Wallet van Studio LX. Hij geeft advies over de beste verlichting in een winkelpand of horecagelegenheid. Ondernemers die juist vragen hebben over de uitstraling van buitenzijde van hun pand kunnen een vrijblijvende schets aanvragen bij Hilbert Ruiter. Hij is eigenaar en tuinontwerper bij Ruiter Tuinontwerp. Henry Hennipman van Movivo communicatie en vormgeving helpt tijdens de Open Coffee ondernemers bij het verbeteren van de website. Voor degene die wil verzorgt hij een snelle scan van de website met bijbehorende verbeterideeën.

De bijeenkomst vindt plaats in Grand Cafe 2Brothers, Achterstraat 1 in Putten. Vanaf 16.00 uur zijn ondernemers uit Putten e.o. van harte welkom. Evenals andere keren verwacht de organisatie een hoge opkomst van ruim 90 ondernemers.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie