Kruising Husselerveld wordt aangepakt- Gemeentebelangen blij met aanpak

6 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Onlangs werden de meetresultaten bekend gemaakt, naar aanleiding van vragen van Gemeentebelangen, aangaande de hoge snelheid van het verkeer op diverse wegen in Husselerveld. De resultaten waren schrikbarend.

In reactie hierop liet de verantwoordelijk wethouder weten, dat de weginrichting op een aantal plaatsen tekort schiet en aangepast zou moeten worden. De termijn waarop werd echter niet aangegeven.

Reden voor Gemeentebelangen om wederom bij het college aan te kloppen om inzichtelijk te maken, wanneer begonnen zou gaan worden met de herinrichting.

Inmiddels heeft het college aangegeven dat medio maart 2014 de kruising Huybertsenweg/ Bouwmeestersgoed/ Mennestraat / fietspad Kraakweg voorzien gaat worden van een verkeersplateau. Verder zal in het 3e kwartaal van 2014 de kruising de Kraak voorzien worden met een snelheidsremmer over het gehele kruising vlak.

Gemeentebelangen is blij dat het college op deze korte termijn actie onderneemt, naar aanleiding van haar vragen en melding en hoopt de veiligheid en de leefbaarheid in Husselerveld verder verbeterd wordt, door deze aanpassingen en het sluipverkeer zal afnemen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie