Welcom bij Bos draagt Present Putten een warm hart

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Welcom bij Bos, de telecomspecialist heeft Stichting Present Putten een laptop gedoneerd. "Wij vinden dat Present Putten belangrijk en onmisbaar werk doet. Ze staan midden in de samenleving, met de voeten in klei en komen bij mensen die hulp nodig hebben. Samenwerken met instellingen, kerken en bedrijven maakt Present Putten sterk door er te zijn voor diegene die hulp nodig heeft. Als bedrijf willen wij hieraan bijdragen, op onze eigen manier door de stichting te voorzien van een laptop", aldus Wim Bos, eigenaar van Welcom bij Bos.

Deze vorm van samenwerking, tussen burgers en bedrijven is een belangrijk kenmerk van de Present Putten. De stichting heeft als doel alle lagen in de samenleving met elkaar te verbinden en te versterken om hetgeen te kunnen bieden in situaties van nood en kwetsbaarheid. Coördinator Present Putten: "Het is ronduit geweldig dat we deze laptop krijgen om zo ons werk te doen. Op dit moment hebben we weinig financiële middelen en wel de nodige hulpvragen en groepen vrijwilligers die we aan het voorbereiden zijn voor een project. Alle bijdragen helpen, hoe klein die ook zijn."

Wilt u meer weten over Present Putten neem dan contact op met de coördinator | Japke-Nynke de Haas tel. 06-13306928 | www.presentputten.nl | info@presentputten.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie