Gemeentebelangen Putten is van de (lokale) partij.

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Zaterdag 15 maart wordt voorafgaand aan de Gemeenteraadsverkiezingen, op 19 maart aanstaande, van 11:00u-16:00u. de verkiezingsmarkt georganiseerd. Met standjes zullen de politieke partijen zich nogmaals presenteren aan het Puttense kiezerspubliek.

Ook Gemeentebelangen Putten is daar uiteraard weer van de partij. Op het plein bij de Waterpomp zullen marktkramen staan waar de politieke partijen zich wederom zullen presenteren.

Gemeentebelangen zal duidelijk zichtbaar zijn, met haar stand, waar jullie kennis kunnen maken met een groot gedeelte van onze kieslijst. Lijsttrekker Klaas van der Werf zal een groot deel van de dag aanwezig zijn, net als diverse andere leden van Gemeentebelangen, zoals Robin Hoogendijk, Marc Mabelis, Karin Kubiak, Henk Luitjes, etc.

Nogmaals zullen zij je proberen duidelijk te maken, waarom het van belang is dat je gaat stemmen voor het algemeen belang van Putten. Gemeentebelangen zet zich al ruim 32 jaar in voor het lokale belang en zal zich ook de komende 4 jaar weer met hart en ziel in gaan zetten voor jullie belangen.

Om er maar eens een paar te noemen; betaalbaar wonen koop én huur, zorg zo lokaal mogelijk houden, glasvezel ook voor de agriër, handhaving met menselijke maat, maar ook een uitdagend, uitnodigend centrum voor jong én oud, met voor eenieder wat wils, begaanbaar, bereikbaar, werkbaar, met terrassen en evenementen, met wederzijds respect.

Vanaf 11:00u. vind je Gemeentebelangen en andere politieke partijen op het plein bij de Waterpomp.

Kom even kennismaken, zodat je weet op wie je stemt op 19 maart.

Lees ook

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie