Afbeelding
St Jansdal

St Jansdal wijzigt bezoektijden rond de feestdagen

17 december 2020 om 17:28 Corona

PUTTEN Vanwege het coronavirus neemt ziekenhuis St Jansdal extra maatregelen voor bezoekers om het aantal bewegingen te beperken. Tijdens de feestdagen zijn er extra bezoektijden, zodat naasten toch bij elkaar kunnen zijn.

Op eerste kerstdag, tweede kerstdag, ‘derde kerstdag’ en nieuwjaarsdag mag elke patiënt een uur lang één bezoeker ontvangen tussen 14.00 en 20.00 uur. Op 31 december is dat tussen 14.00 en 01.00 uur.

CHECK-IN Wie op bezoek wil bij een patiënt op een van de algemene verpleegafdelingen, kan dit online boeken via stjansdal.boekeenbezoek.nl. Bij de ingang van het ziekenhuis worden door medewerkers vragen gesteld om te horen of bezoekers last hebben van klachten die passen bij het coronavirus. Bezoekers kunnen thuis alvast deze check-in doen op de website van het ziekenhuis

GESLOTEN Locatie Putten is daarnaast donderdag 24 december gesloten. Locatie Dronten is woensdag 23 december en maandag 28 december gesloten. De prikposten in Lelystad en Harderwijk sluiten om 16.00 uur op 24 en 31 december. Op de website is meer informatie over de openingstijden van de poliklinieken te vinden.

PENDELBUS De pendelbus tussen de locaties Harderwijk en Lelystad zal niet rijden op vrijdag 25 en zaterdag 26 december en op vrijdag 1 januari 2021. Vanaf maandag 4 januari kunnen patiënten en bezoekers gebruikmaken van de pendelbus. Op die datum treedt ook de nieuwe dienstregeling in. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie