Afbeelding
Pixabay

Aangepaste kerstbomeninzamelactie voor Puttense jongeren

21 december 2020 om 11:33 Activiteiten

PUTTEN De gemeente Putten organiseert ieder jaar een kerstbomeninzamelactie voor jongeren tot 15 jaar. De actie gaat ook dit jaar door, maar er is een aantal aanpassingen vanwege de coronamaatregelen. Zo is het niet mogelijk een prijsuitreiking te organiseren. Daarom krijgen jongeren nu 1 euro per ingeleverde boom. Voorheen was dat 50 cent en een lot met kans op mooie prijzen.

De jongeren kunnen de kerstbomen inleveren bij het gemeentelijk opslagterrein (Ambachtstraat 7) op woensdag 6 januari 2021 (tussen 13.00 en 16.00 uur) en op zaterdag 9 januari 2021 (tussen 08.30 en 12.00 uur).

TOESTEMMING Alleen kerstbomen waarvoor eigenaren toestemming hebben gegeven mogen worden ingeleverd. Jongeren kunnen deze bomen zonder pot of houten kruis wegbrengen.

Ook inwoners die ouder zijn dan 15 jaar kunnen hun kerstboom op bovenstaande dagen gratis inleveren bij het gemeentelijk opslagterrein aan de Ambachtstraat 7. Zij krijgen hiervoor geen vergoeding. Deze regeling geldt alleen voor particulieren. De ingeleverde kerstbomen worden versnipperd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie