Afbeelding
VVD Putten

Kernteam wil VVD weer op de kaart zetten in Putten

6 januari 2021 om 20:00 Politiek

PUTTEN Na de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 verdween de VVD in Putten uit de gemeenteraad. Albert de Bruin wil samen met het kernteam nieuw leven blazen in de lokale partij en de VVD weer op de kaart zetten. 

,,Het doel is om weer een belangrijke rol in te nemen in de lokale politiek in Putten. De Tweede Kamerverkiezingen zijn al in maart en we gaan eerst vanuit Putten de landelijke VVD een handje helpen. Uiteraard zijn de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 het uiteindelijke doel”, is te lezen in een persbericht op de website.

De partij wil in Putten een aantal thema’s aanpakken, waaronder het tekort aan sociale huurwoningen en starterswoningen, het op peil brengen van sportvoorzieningen en de cultuursector sterker ondersteunen. ,,We kunnen ook burgers, verenigingen en maatschappelijke organisaties meer betrekken bij onze politieke besluiten. De schouders onder Putten zetten doe je als burger, politiek en samenleving gezamenlijk.”

Om dit doel te verwezenlijken, gaat het kernteam dit jaar op zoek naar nieuwe mensen die willen meebouwen aan de Puttense VVD. ,,We kunnen deze nieuwe betrokken vrijwilligers ondersteunen en opleiden. Maar ook gaan we samen met onze inwoners een verkiezingsprogramma schrijven om de zaken die verbeterd moeten worden in Putten goed en doordacht op te stellen.”

Later deze week verschijnt op De Puttenaer.nl een uitgebreid Premiumartikel over de VVD in Putten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie