Afbeelding
Eigen foto

Juffen basisschool De Wegwijzer verrassen kinderen groep 3

26 januari 2021 om 10:08 Onderwijs

PUTTEN De kinderen van groep 3 van basisschool De Wegwijzer uit Putten hebben het afgelopen halfjaar alle letters en klanken geleerd en kunnen deze nu ook allemaal lezen. Daar hoort normaal gesproken een groot feest bij op school: het Letterfeest. Helaas kon dit door de sluiting van de scholen niet doorgaan. Maar juf Nanny en juf Janneke lieten zich niet uit het veld slaan. Ook al wordt het letterfeest later dit jaar op school zeker nog gevierd, ze wilden dit moment niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Gekleed in feestelijke outfits gingen de juffen met een versierde auto op de dag van het letterfeest op pad om alle kinderen van groep 3 aan huis te verrassen. Wat waren de kinderen opgetogen: de juffen op bezoek!

Natuurlijk waren de juffen op deze speciale dag niet met lege handen gekomen. Om de kinderen te laten zien hoe trots zij waren hadden zij voor alle kinderen een feestelijk tasje met onder andere een diploma, een ‘letterpet’, letterkoekjes en een mooie roos meegenomen. Luid toeterend werden de presentjes bezorgd en gingen alle kinderen vol trots op de foto met de vlag en hun diploma.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie