Afbeelding
Hert Bier

Hert Bier verrast Marco en Dennis Dee met eigen speciaalbiertje

29 januari 2021 om 09:44 Mensen

PUTTEN Marco en Dennis Dee zijn na 27 jaar gestopt met de exploitatie van de Plus in Putten. En omdat Plus Putten al sinds de start het lokale speciaalbier Hert Bier verkoopt in de winkel, heeft Hert Bier de heren in het zonnetje gezet. Namelijk met een gepersonaliseerd bier met de naam: Privé Leven.

Met trots overhandigde Marcel van Pijlen aan Dennis Dee een kratje met zes bieren. Van Pijlen: ,,Wij zijn Marco en Dennis dankbaar. Want zij hebben vanaf dag één Hert Bier verkocht in hun supermarkt. Direct was er support voor de brouwerij, ook toen we nog niet actief waren bij de supermarkten. Ook de kratjes gemaakt door Stichting Grensverleggende Talenten met Hert Bieren staan in de schappen van de supermarkt, hiermee geeft de Plus het sociaal maatschappelijk ondernemerschap ook vorm.” 

PRIVÉ LEVEN Alle bieren van Hert Bier hebben een naam met het thema ‘leven’. Het bier voor de broers Dee kreeg de naam ‘Privé Leven’. Dennis Dee: ,,We kijken terug op een fijne samenwerking met Hert Bier. Wij hebben als Puttense ondernemer altijd een warm hart voor lokaal ondernemerschap gehad. Zeker de afgelopen periode in de coronatijd, maar ook daarvoor waren wij hier al mee bezig.” 

RADLER ,,Privé Leven is de Radler van Hert Bier. Een heerlijk fris bier, met zoetje, een zuurtje en een bittertje, precies zoals een Radler hoort te zijn”, aldus Marcel van Pijlen. ,,We zijn blij dat de nieuwe eigenaren Jeroen en Annemarie Wilmink de verkoop van de Hert Bieren doorzetten. Wij kennen elkaar gelukkig al, want ook bij Plus Wilmink in Nunspeet ligt Hert Bier in de schappen. Daar zijn we uiteraard heel blij mee en we kijken uit naar een succesvolle samenwerking.” 

In het afgelopen coronajaar maakte Hert Bier, mede door de sluiting van de horeca, heel bewust de stap richting de supermarkten. Dit gaf de Puttense Brouwerij nieuwe afzetmogelijkheden. Inmiddels wordt Hert Bier in de regio en ook landelijk verkocht in meer dan 100 supermarkten.

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie