Zondag 14 februari is het Valentijnsdag.
Zondag 14 februari is het Valentijnsdag. Pixabay

Verras je geliefde met De Puttenaer.nl en Kasteel De Vanenburg

4 februari 2021 om 12:07 Activiteiten

PUTTEN Kalverliefde, vakantieliefde, jeugdliefde, liefde op het eerste gezicht, smoorverliefd, liefde voor het leven; op Valentijnsdag maakt het niet uit hoe het heet, zolang het gevoel er maar is. Wil jij je geliefde eens super verrassen? Of wil je gewoon je lieve vriend(in), aardige buurvrouw of oma een keer in het zonnetje zetten? Dan krijg je hierbij alle steun van De Puttenaer.nl en Kasteel De Vanenburg.

Voor de lezers van onze krant hebben wij een Valentijnsactie bedacht. Stuur jouw leukste Valentijnsfoto in, inclusief een korte boodschap voor publicatie, en maak daarmee kans op een Vanenburger Valentijnsdiner Box voor twee personen ter waarde van 65 euro.

Speciaal voor Valentijnsdag heeft Kasteel De Vanenburg een Valentijnsdiner Box voor thuis gemaakt. Deze zijn ook via de website van Kasteel De Vanenburg te bestellen.

Meedoen aan deze Valentijnsactie? Mail je foto en tekst (maximaal drie regels) naar puttenaer@bdu.nl onder vermelding van Valentijnsactie. Vergeet niet je contactgegevens te vermelden. Je inzending moet uiterlijk zondag 7 februari bij ons binnen zijn. De leukste Valentijnsfoto’s worden gepubliceerd in de krant van woensdag 10 februari. Ook worden dan de winnaars bekendgemaakt.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie