Afbeelding
Eigen foto

Alie Blok dertig jaar vrijwilliger bij SOS Kinderdorpen

1 februari 2021 om 09:00 Maatschappelijk

PUTTEN Een groot feest was vanwege corona onmogelijk, maar toch slaagden SOS Kinderdorpen erin om Alie Blok zaterdag 30 januari een onvergetelijke dag te bezorgen.

Alie Blok werd op haar tachtigste verjaardag door de SOS werkgroep Putten in het zonnetje gezet voor dertig jaar vrijwilligerswerk. Namens de werkgroep overhandigde Herma Jongekrijg haar een oorkonde en prees Alie voor haar inzet al die jaren. Samen met de werkgroep is Alie met name actief in de winkel met de verkoop van tweedehands kleding voor het goede doel van SOS Kinderdorpen. De winkel is de grootste bron van inkomsten voor de Puttense afdeling van SOS Kinderdorpen, maar vanwege de coronamaatregelen is deze op dit moment gesloten.

SOS Kinderdorpen is een goed doel dat hulp biedt aan kwetsbare kinderen in 136 landen en gebieden. Ontvangen giften van donateurs in Nederland besteedt de organisatie in twaalf landen waar SOS Kinderdorpen actief is. De werkgroep in Putten ondersteunt de dorpen Bylakuppe in India, Canchungo in Guinee Bissau en Gulu in Oeganda.

Meer info: www.soswerkgroepputten.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie