Het eerste fruitpakket is vandaag door wethouder Bert Koops aangeboden aan zorgmedewerker Liesbeth Mussche van Parel-Staete. In het midden staat John Ligtvoet van John’s Groente en Fruitspeciaalzaak.
Het eerste fruitpakket is vandaag door wethouder Bert Koops aangeboden aan zorgmedewerker Liesbeth Mussche van Parel-Staete. In het midden staat John Ligtvoet van John’s Groente en Fruitspeciaalzaak. Gemeente Putten

Putten geeft wekelijks fruit aan zorgmedewerkers

3 februari 2021 om 11:40 Corona

PUTTEN De gemeente Putten laat tot de zomer iedere week fruitpakketten bezorgen bij de zorginstellingen Elim, De Schauw, Norschoten, Puttesteijn, Parel-Staete, Stichting De Pinnenburg en Zorgerf Buiten-Land. De pakketten zijn bestemd voor de honderden zorgmedewerkers van deze instellingen.

,,Corona houdt ons allemaal in de greep. Wij hebben er allemaal onder te lijden. De werkers in de zorg staan echter al bijna een jaar vol in de frontlinie”, meldt  wethouder Bert Koops in een persbericht. ,,Op deze wijze onderstrepen wij als gemeentebestuur onze waardering voor de enorme inzet van onze zorgmedewerkers.’’

De gemeente koopt de fruitpakketten lokaal in. John’s Groente en Fruitspeciaalzaak voorziet de Puttense zorginstellingen vanaf nu wekelijks van vers fruit.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie