Een deel van het sportpark van SDC Putten.
Een deel van het sportpark van SDC Putten. Archieffoto Albert de Bruin

Wessels en Van Aggele versterken aanval SDC Putten

4 februari 2021 om 19:26 Voetbal

PUTTEN Voetbalvereniging SDC Putten krijgt volgend seizoen versterking van Wilbert Wessels. De aanvaller komt over van Go Ahead Kampen.

Marco Jansen

De 21-jarige spits is al enkele jaren topscorer van Go Ahead Kampen en wil graag de stap van de eerste klasse naar een hoger niveau maken. Hij maakt al vanaf zijn zestiende deel uit van de A-selectie en speelde daarvoor in de jeugdopleiding van de club uit Kampen.

,,Wilbert is een snelle centrumspits die zowel links- als rechtsbenig is en een prima techniek heeft. Hij is een afmaker en heeft in de afgelopen jaren meer dan veertig doelpunten voor het eerste team van Go Ahead Kampen gemaakt’’, vermeldt de technische commissie.

Wessels zelf hoopt zijn voetballende kwaliteiten bij SDC Putten verder te ontwikkelen en wil ontdekken of hij in de toekomst nog een stap kan maken.

VLEUGELAANVALLER Michel van Aggele speelt ook komend seizoen op de Putter Eng. De rappe vleugelaanvaller (21) uit Lelystad had iets meer tijd nodig voor dit besluit dan het merendeel van de selectiespelers. 

De technische commissie is blij een jaar langer verzekerd te zijn van de snelheid, technische bagage, drive en vechtlust van de oud-speler van Berkum, PEC Zwolle (jeugd) en Lelystad’67.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie