Afbeelding
Archief BDU Media

SDC heeft in en tegen Urk met 0 - 3 verloren

13 mei 2018 om 18:54 Sport/sport

PUTTEN Trainer Michael van den Berg moest het stellen zonder Jerry Geurtsen en Thomas Amende. Al na vier minuten had SDC geluk dat een misstrap van Sander Duits via keeper Manuel Hoogewoning op de lat belandde.

Maarten van der Meer.

Een minuut later was het wel raak een voorzet van rechts kwam voor de voeten van Gerrit Tol, die scoorde 0 - 1. Nadat Manuel Hoogewoning in twee een tegen een situaties de baas was gebleven, kraag SDC een vrije trap. Rick van den Brink schoot de bal tegen de lat.Na rust bleef Urk de beter partij. Na een doorbraak van Klaas Romkes kwam de bal tegen de paal, maar hij kon de terugspringende bal tegen de touwen schieten 0 - 2. Jurian van den Brink kreeg een kans, maar de keeperredde. Even later kwam zijn voor zet bij Kees Pluim, maar die miste.Een verdiende overwinning voor Urk. Komende zaterdag speelt SDC thuis tegen de nummer twee Berkum om 14.30 uur.