Afbeelding
Archief BDU Media

Selectie SDC Putten compleet met komst Veenendaal

22 februari 2021 om 15:28 Voetbal

PUTTEN SDC Putten heeft met het aantrekken van Lucas Veenendaal de selectie rond, meldt de technische commissie. De verdediger komt over van het beloftenelftal van NEC Nijmegen.

De 19-jarige Lucas Veenendaal woont in Lunteren en speelt al vanaf zijn negende bij NEC in Nijmegen. Momenteel speelt hij in het onder-23 elftal van de profclub.

Na tien jaar NEC heeft de linksbenige centrale verdediger zelf besloten om te vertrekken. ,,Ik ben toe aan een andere uitdaging en wat meespeelt is dat ik ook focus wil hebben op mijn studie sportkunde aan de hogeschool HAN in Nijmegen.”

Veenendaal denkt dat hij zich bij SDC goed kan ontwikkelen en verwacht dat beiden elkaar enorm zullen versterken. Ook de technische commissie is ‘zeer tevreden’ met het vastleggen van de jonge verdediger. De selectie is hiermee compleet. Eerder werden Kevin Schmidt (VVOG), Mark Bouwman (DVS’33), Wilbert Wessels en Joar Terpstra (beiden Go Ahead Kampen), Daan Wierenga (ASC Waterwijk), Jefta van den Broek (Hoogland) vastgelegd.

Vertrekkende spelers zijn Martin van Barneveld (Zeewolde), Bruce Lücke (VVOG), Jurian van den Brink (Staphorst), Tom de Groot (FC Horst), Mauro Franken (onbekend), Iwan Bos (stopt). Tijmen Koelewijn gaat naar de B-selectie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie