De vorige drive-in-inzameling voor de Voedselbank werd gehouden bij de Nieuwe Kerk. Op 6 maart worden producten ingezameld bij de Andreaskerk.
De vorige drive-in-inzameling voor de Voedselbank werd gehouden bij de Nieuwe Kerk. Op 6 maart worden producten ingezameld bij de Andreaskerk. Voedselbank Putten

Inzameling voor Voedselbank

25 februari 2021 om 15:22 Maatschappelijk

PUTTEN Bij de Andreaskerk is er op zaterdag 6 maart opnieuw een inzameling van levensmiddelen voor de Voedselbank. Iedereen kan tussen 10.00 en 12.00 uur via een drive-in - inrijden vanaf de Voorthuizerstraat - de producten brengen. 

Voor deze inzameling zijn de volgende producten gewenst: kleine potjes of blikken groenten (350 gram), pak tortilla’s of wraps, mix voor chili con carne, paprikapoeder (zakje of potje), pot appelmoes 0% suiker, houdbare melk, vacuüm verpakte kaas, pot pindakaas, mix voor macaroni of spaghetti. Ook DE-punten, cadeaukaarten, PLUS- en Jumbo spaarkaarten zijn van harte welkom om verse producten van te kopen.

Het aantal mensen dat aangewezen is op de Voedselbank stijgt, ook in onze regio. Het aanbod aan producten van supermarkten loopt gestaag terug. Steeds meer supermarkten hebben een anti-verspillingsbeleid. Logisch en goed natuurlijk. Maar dit betekent wel dat de ondersteuning van de Voedselbank door particuliere inzamelingen steeds harder nodig wordt.

De inzameling is een initiatief van het Diaconaal Platform Putten, waarin alle kerkelijke gemeenten vertegenwoordigd zijn. Uiteraard wordt deze actie volledig coronaproof georganiseerd.

Wie niet in de gelegenheid of in staat is om de producten te brengen, kan een gift overmaken op rekening NL79RABO 0161401880 t.n.v. Voedselbank Harderwijk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie