Afbeelding
ONK Poker

Puttenaar naar finale Online Pokertoernooi voor de Sport

25 februari 2021 om 20:51 Overig

PUTTEN Kevin Lunek van TVP uit Putten heeft de finale gehaald van het Online Pokertoernooi voor de Sport. Hij maakt komende zondag in de finale kans op een geldbedrag voor zichzelf en zijn vereniging.

Deze week worden de voorrondes van het Online Pokertoernooi voor de sport gehouden. In totaal kwamen op de maandag 370 pokerliefhebbers af op de voorronde van het pokertoernooi. Het virtuele startschot werd om 19.00 uur gegeven en na iets meer dan vier uur online pokeren waren de eerste twintig finalisten bekend.

Het Online Pokertoernooi voor de Sport is een initiatief om de sportverenigingen in Nederland financieel te ondersteunen en een hart onder de riem te steken. De voorrondes worden nog gespeeld tot zaterdag 27 februari. Inschrijven is nog steeds mogelijk via deze link.

Zondag 28 februari is de finaledag van het toernooi. Er strijden 120 deelnemers om een mooi bedrag tot 5000 euro op te halen voor zichzelf en zijn/haar vereniging. De finale is live te volgen via YouTube, Twitch en Facebook op het kanaal ONK Poker. Met deze link kunnen belangstellenden live meekijken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie